top
Please update your Flash Player to view content.

Za naše članove

Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština je potpisao Sporazum o saradnji sa AUTO OFFICE doo Novi Sad iz Novog Sada, ul. Partizanska 40. Telefoni za kontakt 021/42-30-30 ili 42-30-29.

Na osnovu Sporazuma članovima samostalnog sindikata AUTO OFFICE doo Novi Sad će omogućiti obavljanje tehničkog pregleda i registracije putničkih i manjih teretnih vozila, nosivosti do 4t, uz plaćanje na rate putem administrativne zabrane ili čekovima građana na 3-12 mesečnih rata, uz jedini uslov da broj rata ne bude duži od vremena trajanja ugovora o radu korisnika.

Uz izvršenu registraciju AUTO OFFICE doo Novi Sad će korisniku -članu samostalnog sindikata obezbediti poklon kupon uz koji za slučaj potrebe i kvara na vozilu, je obezbeđena pomoć na putu na teritoriji Novog Sada, odnosno 40 km od sedišta vlasnika vozila, a uz doplatu i šire za region Vojvodine i teritoriju Srbije.

Poštovani,
Naša ponuda poklona za 8. mart je pripremljena po posebnim povlašćenim cenama za vaš sindikat, što možete videti iz cenovnika, u kome smo naveli i redovne maloprodajne cene.

Nakit sa Swarovski kristalima je izrađen od antialergijske rodinirane legure.
Nakit od srebra je od sterling srebra 925, koje je laserski obrađeno i rodinirano.

Posebna ponuda je nakit od kultivisanog bisera, po povlašćenoj ceni, zbog ograničenih količina, jer se modeli više neće proizvoditi.

Uslovi plaćanja:

- odloženo, broj rata zavisi od iznosa poručene robe
- početak otplate je decembar 2015, s tim da do isporuke 8. marta, mora biti otplaćeno 50% ukupnog iznosa
- na količinu preko 600 komada odobravamo rabat 5%

Kompanija "Bio fish" doo iz Apatina, za članove našeg sindikata, ima u ponudi zivog šarana vrhunskog kvaliteta iz sopstvenih ribnjaka, svežu pastrmku na ledu koja se nedeljno uvozi iz Republike Srpske, kao i svu ostalu ribu iz njihovog asortimana - lososa, brancina, oradu koje uvoze iz Norveške i Hrvatske takođe na nedeljnoj bazi.
Obezbeđeno je plać‡anje na rate putem administrativne zabrane, a preuzimanje ribe je svakog ponedeljka i utorka u njihovoj ribarnici "Roda i riba" koja se nalazi u okviru objekta megamarketa Roda u Futoškoj ulici.
Sva riba poseduje sve neophodne veterinarske sertifikate i deklaracije.
Cena:
1 kg živog šarana je 359,00 dinara,
1 kg cele pastrmke 459,00 dinara,
1 kg celog lososa 999,00 dinara,
1 kg brancina i orade 300/400 999,00 dinara.
Kontakt osobe su Nikola Mandić - 0216337502; 063510565 i Dušan Medić – 063590684.
Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština potpisao je sporazum sa benzinskom stanicom Radun AVIA doo koji će omogućiti prilikom kupovine derivata na njihovim prodajnim objektima.

Na osnovu sporazuma zainteresovani članovi SSS grada Novog Sada i opština će moći da izrade svoju Partner karticu na osnovu koje će ostvariti sledeće popuste:


* na Evro dizel u iznosu od 5 dinara/litri,
* na BMB 95 u iznosu od 5 dinara/litri,
* na EBMB 98 u iznosu od 5 dinara/litri,
* na TNG u iznosu od 3 dinara/litri.

Korišćenje Partner kartice je veoma jednostavno, potrebno je samo da prilikom gotovinskog plaćanja radniku na kasi predate vašu Partner karticu i cene goriva će vam odmah biti umanjena za navedene iznose. Ukoliko su članovi vaše sindikalne organizacije zainteresovani za korišćenje ovih pogodnosti, potrebno je da napravite spiskove članova (ime i prezime i broj telefona) i da prikupite novac za izradu kartice. Trošak izrade kartice iznosi 70,00 dinara i plaća se jednokratno prilikom podnošenja zahteva za izdavanje kartice. Spiskove zainteresovanih članova sindikata za izradu kartice i prikupljeni novac potrebno je da dostavite u Radun AVIA doo. Put Šajkaškog odreda 2a, Novi Sad (kontakt osoba: Predrag Stojić tel:062/42-01-83)
Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština je potpisao Sporazum o saradnji sa Oftalmološkom ordinacijom „Optika Oko plus“, Novi Sad, Braće Ribnikara 45. Telefon za kontakt ordinacije „Optika Oko plus“, Novi Sad je 021/427-311.
Na osnovu Sporazuma članovi sindikata i članovi njihove najuže porodice (bračni drug i deca), kao i članovi Udruženja sindikata penzionera Srbije za Južnobački okrug, Novi Sad moći će da koriste usluge koje pruža Oftalmološka ordinacija “Optika Oko plus“, Novi Sad, i to besplatni oftalmološki pregled, odnosno popust pri gotovinskom plaćanju, pri kupovini okvira za naočare od 15%, odnosno mogućnost odloženog plaćanja do šest mesečnih rata, čekovima građana odnosno putem administrativne zabrane.


bottom