top
Please update your Flash Player to view content.
Fondacija solidarnosti za prevenciju radne invalidnosti i rekreativni odmor radnika obeležila je 30 godina svog rada u utorak, 22.02.2022.godine u Velikoj sali Radničkog doma "Svetozar Marković".
Svečanosti su prisustvovalli poslovni partneri Fondacije, članice sa svojim predstavnicima, a u vedrom tonu i prijateljskoj atmosferi prezentovana je kratka retrospektiva rada tokom 3 decenije. Od osnivanja koje inicirao prethodni predsednik SSSNS i opština, Drago Đokić, pa do današnjih dana kad Fondacija raste i broji najveći boroj članica od osnivanja. Preko 12000 ljudi do sada je koristilo njene usluge, a težnje su da se taj broj još više i brže uvećava.
Prisutnima su se obratili Vladimir Gvozdenović, predsednik SSSNS i opština u ime domaćina koji je pozdravio prisutne i istakao značaj postojanja Fondacije, prof. dr Branko Miljanović u ime članica koji je kroz prezentaciju prikazao primer dobre prakse saradnje i dr Stefan Nikolić koji je sa medicinske strane prisutnima ukazao na neophodnost usluga koje pruža Fondacija.
Upraviteljka fondacije Jasna Plamenac zahvalila se prisutnima na saradnji, uzajamnom poštovanju i poverenju i iznela uveravanje o daljoj perspektivi kad je reč o pomoći radnicima kako u prevenciji i  rehabilitaciji, tako i za odmor i uživanje. Smelim koracima i jasnom vizijom Fondacija ide ka sutra radujući se novim izazovima. GALERIJA

bottom