top
Please update your Flash Player to view content.
U Pokrajinskoj vladi dana 03.12.2021. su uručene diplome i nagrade najuspešnijim učenicima i njihovim mentorima sa teritorije AP Vojvodine „Talenti 2021“, za vrhunske rezultate postignute tokom protekle školske godine na takmičenjima u zemlji i inostranstvu u oblastima nauke, tehnike, umetnosti i jezika.
SSSNS i opština, Sindikat Obrazovanja Srbije i SONK su ponosni na svoje članove, profesoricu Zoricu Mrkšić i profesora Miljana Bugarina, koji su ostvarili izuzetne rezultate iz oblasti tehnike i srpskog jezika.

Iz oblasti tehnike nagrađen je kao mentor profesor Miljan Bugarin koji je ostvario vanserijske rezultate na republičkom takmičenju iz predmeta tehnika i tehnologija, oblast robotika.  Napominjemo da je Miljan Bugarin u poslednje četiri godine do sada tri puta nagrađivan za ostvarene rezultate u radu sa učenicima.

Profesorica srpskog jezika Zorica Mrkšić je nagrađena za mentorstvo i izuzetne rezultate na republičkom takmičenju iz srpskog jezika.

Ovim primerom, sindikalci su još jednom dokazali da su vredni radnici, posvećeni svom poslu i nadolazećim generacijama. Čestitamo!

bottom