top
Please update your Flash Player to view content.
Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština je zaključio Sporazum o saradnji sa ATLAS 24h POMOĆ NA PUTU  koji se bavi pružanjem usluga pomoći na teritoriji Srbije. Navedenim Sporazumom, članovi Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština navedeni Nacionalni paket mogu, uz potvrdu o članstvu, da kupe po specijalnoj ceni od 3.490,00 dinara, dakle uz popust od 500,00 dinara u odnosu na ostale korisnike usluga ATLAS 24h pomoć na putu.
Pored navedenog popusta, uz svaki nacionalni paket pomoći koji kupi s popustom, uz potvrdu o članstvu u SSS grada Novog Sada i opština, član sindikata dobija na poklon 2 vaučera kompanije AutoRad i to:
- poklon vaučer od 1.500 RSD za uslugu tehničkog pregleda prilikom registracije vozila u kompaniji AutoRad
- poklon vaučer od 10% popusta na obuku vožnje za sve kategorije vozila u autoškoli AutoRad
Vaučeri ne glase na ime, nego na donosioca.
Članovi Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština imaju mogućnost korišćenja dve asistencije na teritoriji Srbije, sledećeg sadržaja:
Asistencija 1. - neograničena kilometraža šlepovanja za jedan slučaj u toku godine besplatno ili pokriće  troškova popravke vozila do 100 eura u najbližem Bosh Car servisu ili ovlašćenom servisu (ukoliko je vozilo udaljeno više od 100km od prijavljene adrese),
     - prevoz svih putnika do mesta gde se prevozi i vozilo besplatno;
     - organizacija i pokrivanje troškova jednog prenoćišta za putnike iz vozila,
     - organizacija prevoza putnika na lokaciju drugačiju od lokacije prevoza vozila besplatno,
     - čuvanje vozila tri dana besplatno,
     - prevoz priključnog vozila besplatno,
     - popust od 20% za dalje prevoze (neograničen broj slučaja),
     - popust za uslugu renta car-a 10%,
     - program lojalnosti.
Asistencija 2. - Jedno šlepovanje do 50 km besplatno ili manja popravka na licu mesta (struja, pneumatik, nestanak goriva) do 50 km besplatno ili dostava kljuceva do 50 km besplatno.
Istaknuta kilometraža odnosi se na maksimalan broj kilometara za oba pravca.
Za sve dodatne informacije obratite se osobi za kontakt u ATLAS 24h g-dinu Zoranu Gulinu mejlom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na telefon 063/482-234.

bottom