top
Please update your Flash Player to view content.
Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština potpisao je ugovor o saradnji sa Poliklinikom "Dijagnostika centar" iz Novog Sada. Poliklinika se nalazi u ulici Šafarikova 13, a telefon je (021) 571 322.
Na osnovu Sporazuma, članovi Sindikata i članovi njihove najuže porodice (bračni drug i deca) će imati sledeće pogodnosti u Poliklinici:
-osnovne labaratorijske analize (KKS, sedimentacija, šećer, holesterol i trigliceridi, urea i kreatinin, AST i ALT bilirubin, mokraćna kiselina, ek enzim i urin)
sa popustom od 30%(trenutna cena sa popustom je 1.610,00 dinara). Labaratorijske analize se obavljaju u biohemijskoj labaratoriji "Bio Lab Centar" u Masarikovoj ulici br. 3 Novi Sad, sa kojom Poliklinika ima zaključen Sporazum.
- specijalistični internistički pregled je 2.850,00 dinara
- ultrazvučni pregled gornjeg abdomena je 2.100,00 dinara
- mamografski pregled 3.800,00 dinara
- ultrazvučni pregled sa popustom 2.660,00 dinara
- radiološki pregled 2.400,00 dinara.
Za članove SSS grada novog Sada i opština i članove Udruženja sindikata penzionera Srbije Južnobačkog okruga, Novi Sad, odobrava se popust od 5% na cene ostalih specijalističkih lekarskih pregleda, a taj cenovnik možete videti OVDE.
Da bi ostvarili navedene pogodnosti u plaćanju članovi Sindikata treba da prikažu POTVRDU da su članovi SSS grada Novog Sada i opština ili Udruženja sindikata penzionera Srbije za Južnobački okrug, Novi Sad. Potvrda se preuzima lično u zgradi Radničkog doma “Svetozar Marković”, Bulevar Mihajla Pupina 24, Novi Sad, svakog radnog dana od 07.00 do 15.00 časova.

bottom