top
Please update your Flash Player to view content.
Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština potpisao je sporazum sa benzinskom stanicom Radun AVIA doo koji će omogućiti prilikom kupovine derivata na njihovim prodajnim objektima.

Na osnovu sporazuma zainteresovani članovi SSS grada Novog Sada i opština će moći da izrade svoju Partner karticu na osnovu koje će ostvariti sledeće popuste:


* na Evro dizel u iznosu od 5 dinara/litri,
* na BMB 95 u iznosu od 5 dinara/litri,
* na EBMB 98 u iznosu od 5 dinara/litri,
* na TNG u iznosu od 3 dinara/litri.

Korišćenje Partner kartice je veoma jednostavno, potrebno je samo da prilikom gotovinskog plaćanja radniku na kasi predate vašu Partner karticu i cene goriva će vam odmah biti umanjena za navedene iznose. Ukoliko su članovi vaše sindikalne organizacije zainteresovani za korišćenje ovih pogodnosti, potrebno je da napravite spiskove članova (ime i prezime i broj telefona) i da prikupite novac za izradu kartice. Trošak izrade kartice iznosi 70,00 dinara i plaća se jednokratno prilikom podnošenja zahteva za izdavanje kartice. Spiskove zainteresovanih članova sindikata za izradu kartice i prikupljeni novac potrebno je da dostavite u Radun AVIA doo. Put Šajkaškog odreda 2a, Novi Sad (kontakt osoba: Predrag Stojić tel:062/42-01-83)

bottom