top
Please update your Flash Player to view content.
Osamnaesta sednica Gradskog veća SSS grada Novog Sada i opština, održana je 12. aprila 2018. godine. Gradsko veće je, nakon razmatranja Predloga Odluke Komisije za dodelu Nagrade, odlučilo da Prvomajsku nagradu Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština, u 2018. godini, dodeli kolektivu: „MESSER TEHNOGAS“ AD Beograd - Fabrika NOVI SAD, Novi Sad, i pojedinicima: MIRI BOGDAN JKP „Čistoća“, MARJANU PAPOVIĆU „MK Holding DOO Beograd - Ogranak Pobeda Petrovaradin“, Petrovaradin, SINIŠI TOMAŠEVIĆU AD „Novosadski sajam“, Novi Sad, DUŠANU MACURI JKP „Novosadska toplana“ Novi Sad i MIRI PAVLOVIĆ JP „Nacionalni park Fruška gora“, Sremska Kamenica.  
Prvomajska nagrada Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština, za 2018. godinu, uručiće se dobitnicima na svečanoj sednici Veća, u četvrtak, 26. aprila 2018. godine, u 12,00 časova.
Gradsko veće je prihvatilo informaciju da će se ovogodišnji 1. maj - Međunarodni praznik rada obeležiti okupljanjem i protesnom šetnjom u Beogradu, u organizaciji SSS Srbije. Polazeći od postojeće Odluke Veća SSS Srbije o obeležavanju 1. maja ove godine protestnim okupljanjem i šetnjom u Beogradu, Gradsko veće SSS grada Novog Sada i opština je utvrdilo rok najkasnije do 25. aprila 2018. godine do kada su članovi Veća u obavezi da utvrde i jave spisak učesnika Prvomajskog protesta u Beogradu, iz svog granskog sindikata, radi blagovremenog obezbeđivanja prevoza do Beograda i nazad za učesnike protesta iz Novog Sada.
Veće je razmatralo i kretanje članstva, u prvom kvartalu ove u odnosu na isti period prošle godine, i konstatovalo da je potrebno raditi na omasovljenju sindikalnog članstva, svako na svom nivou u skladu sa mogućnostima, jer snaga je u broju!

bottom