top
Please update your Flash Player to view content.
Dvanaesta sednica Gradskog veća SSS grada Novog Sada i opština, održana je 11. aprila 2017. godine. Gradsko veće je, nakon razmatranja Predloga Odluke Komisije za dodelu Nagrade, odlučilo da Prvomajsku nagradu Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština, u 2017. godini, dodeli kolektivima: „UNIMET“ DOO, Kać, DOO „BB MINAQUA“, Novi Sad i J.K.P. „PUT“ Novi Sad Sindikau zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Novog Sada. Prvomajska nagrada za 2017. godinu biće uručena i pojedincima: GORDANI DRAGOJEVIĆ Hotel „Putnik“ AD, Novi Sad, MIROSLAVU JOKSIMOVIĆU „NIVA“ DOO, Žabalj i MIĆI GRBIĆU „MESSER TEHNOGAS“ AD Beograd Fabrika Novi Sad.
Prvomajska nagrada Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština, za 2017. godinu, uručiće se dobitnicima na svečanoj sednici, 28. aprila 2017. godine, u 12,00 časova.

Gradsko veće je prihvatilo informaciju da će se ovogodišnji 1. maj - Međunarodni praznik rada obeležiti okupljanjem i protesnom šetnjom u Beogradu, u organizaciji SSS Srbije. Polazeći od postojeće Odluke Veća SSS Srbije o obeležavanju 1. maja ove godine protestnim okupljanjem i šetnjom u Beogradu, Gradsko veće SSS grada Novog Sada i opština je utvrdilo rok najkasnije do 20. aprila 2017. godine do kada su članovi Veća u obavezi da utvrde i jave spisak učesnika Prvomajskog protesta u Beogradu, iz svog granskog sindikata, radi blagovremenog obezbeđivanja prevoza do Beograda i nazad za učesnike protesta iz Novog Sada.

bottom