top
Please update your Flash Player to view content.
Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština raspisao je LIKOVNI KONKURS ZA NAJBOLJE RADOVE NA TEMU "MOJ HOBI"

Pozivamo sve učiteljice i učitelje osnovnih škola na teritoriji opštine Novi Sad, da podstaknu decu, svoje učenike, da se likovnim radovima odazovu na Konkurs.

Uslovi konkursa:
1. Na konkursu mogu da učestvuju deca, učenici od 1. do 4. razreda osnovnih škola sa teritorije opštine Novi Sad i Osnovnih škola “Slavko Rodić” iz Bačkog Jarka, “23. oktobar” iz Sremskih Karlovaca i “Petar Kočić” iz Temerina;
2. Likovni radovi moraju biti samostalna dečja ostvarenja;
3. Na poleđini rada potrebno je napisati sledeće podatke:
Naziv teme
Ime i prezime učenika, razred
Naziv i adresa škole
Ime i prezime učiteljice/učitelja
Kontakt telefon i elektronsku adresu;

4. U kreiranju likovnog rada učenicima je dozvoljeno da koriste bilo koju tehniku na formatu bloka broj 5;
5. Učenik može učestvovati sa jednim radom.

Radovi se mogu dostaviti najkasnije do 28. februara 2015. godine, lično ili poštom na adresu: Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština, Bulevar Mihajla Pupina 24, 21 000, Novi Sad.
Broj članova žirija za dodeljivanje nagrada i njihova imena odrediće članovi predsedništva Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština najkasnije deset dana pre završetka Konkursa.
O rezultatima Konkursa, završnoj svečanosti dodele nagrada i datumu otvaranja izložbe likovnih radova bićete blagovremeno obavešteni. Sve informacije u vezi Konkursa biće objavljene na sajtu Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština (www.ssssns.com) i na fejsbuk stranici.
Organizatori Konkursa dodeliće nagrade za najlepše, najkreativnije i najzanimljivije radove. Posebno će biti nagrađena škola koja bude imala najveći broj učesnika  Konkursa, srazmerno ukupnom broju učenika škole.
Svi likovni radovi ostaju svojina Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština, koji zadržava pravo korišćenja radova na promotivnim aktivnostima Sindikata.
Sve dodatne informacije o konkursu mogu se dobiti u Savezu samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština, Bulevar Mihajla Pupina 24, ili telefonom na brojeve: 021/456-265 i 062/88-90-975 (Boško Petrov)  i putem mejla : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..bottom