top
Please update your Flash Player to view content.
U četvrtak, 12.09.2013. u velikoj sali Radničkog doma “Svetozar Marković” održana je prezentacija Monografije Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština. Prezentaciji su prisustvovali članovi Gradskog veća SSS grada Novog Sada i opština, predsednici Nadzornog i Statutarnog odbora SSS grada Novog Sada i opština, donatori, sredstva javnog informisanja i autor Miroslav Jovičin.
Prezentaciju je otvorio predsednik saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština Vladimir Gvozdenović pozdravivši prisutne i zahvalivši se donatorima. Reč je potom preuzeo autor knjige koji je u svom izlaganju predstavio poglavlja knjige i objasnio proces rada kojim se rukovodio prilikom stvaranja ovog dela.
U centralnom delu programa pročitani su delovi iz Monografije praćeni projekcijom fotografija zastupljenih u knjizi. Prisutni su odmah izneli pozitivne utiske o neprocenjivoj vrednosti ovog dela kako zbog nepristrasnog sadržaja tako i zbog njegove sveobuhvatnosti. Na kraju, izneto je uverenje da će Monografija "Sindikati Novog Sada do kraja XX veka (1868-2000)" pronaći svoje mesto među najznačajnijim istorijskim knjigama Novog Sada.

Opširnije o Monografiji možete pročitati ovde

bottom