top
Please update your Flash Player to view content.
Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština je zaključio Sporazum o saradnji sa AUTO MOTO KLUBOM PALIĆ, sa sedištem na Paliću u Subotici, Dubrovačka br. 37 A/2, koje pruža usluge tehničkog pregleda i registracije vozila, uz plaćanje na više mesečnih rata, putem administrativne zabrane.Navedenim Sporazumom, članovi Saveza samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština mogudobiti komplet uslugu tehničkog pregleda vozila, registracije i osiguranja motornih vozila, uz plaćanje naviše mesečnih rata, putem administrativne zabrane, bez kamate, do maksimalnog iznosa od 30.000,00 dinara.
Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština će članovima sindikata koji budu želeli da koriste usluge AMK Palić i pogodnosti koje pruža članstvu sindikata zaključen Sporazum o saradnji, izdati potvrdu o članstvu u SSS grada Novog Sada i opština kao dokaz AMK Paliću da je u pitanju član sindikata.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona Auto moto kluba Palić 024 555 500 koji se nalazi na adresi Dubrovačka br. 37A/2, Palić.

bottom